Cantonet
  • |
  • (0)Cistella (0)
  • |
  • Català
    Castellano
    Altres Idiomes
Cistella de la compra (0)
Total: 0,00
IVA inclòs
Anar a la cistella
Inici  |  Polítiques  |  Avís Legal

Avís Legal

A aquests efectes no serà considerat com comunicació comercial tota la informació que s'envïi ALS CLIENTS de Can Tonet, sempre que tingui per finalitat el manteniment de la relació contractual existent entre client i Can Tonet, així com l'acompliment de les tasques d'informació i altres activitats pròpies del servei que el client té contractat amb l'empresa.

1. DADES DE L'EMPRESA

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 juliol, de Serveis de la Societat  de la informació i Comerç Electrònic, a continuació s'exposen les dades identificatives de l'empresa

NOM COMERCIAL: Can Tonet
NOM FISCAL: ENRIC REVERTÉ LLORCA
C.I.F.: 40962975-K
DOMICILI SOCIAL: c/ MONTSIÀ, 10, CASA, 17251 CALONGE (GIRONA)                  
TELÈFON: 616 29 01 42
DIRECCIÓ DE CORREU ELECTRÒNIC:  cantonet@cantonet.cat

2. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

El codi font, els dissenys gràfics, les imatges, les fotografies, els sons, les animacions, el programari, els textes,axí com la informació i els continguts que es recullen en la direcció http:www.cantonet.cat estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat a favor de Can Tonet i no es permet la reproducció i / o publicació, total o parcial, del lloc web, ni el seu tractament informàtic, la seva distribució, difusió, ni la seva modificació, transformació o descompilació, altres drets reconeguts legalment al seu titular,  sense el permís previ i per escrit de Can Tonet.

L'usuari que visiti la pàgina, única i exclusivament, pot utilitzar el material que aparegui en aquest lloc web per al seu ús personal i privat, quedant prohibit el seu ús amb fins comercials o per incórrer en activitats il·licites. Tots els drets derivats de la propietat intel·lectual estan expresament reservats per Can Tonet.

Can Tonet vetllarà pel compliment de les anterios condicions com per la deguda utilització dels continguts presentats a les seves pàginas web, execitant totes les accions civils i penals que li corresponguin en el cas d'infracció o incompliment d'aquests drets per part de l'usuari.

3.- PUBLICITAT

3.1 - Can Tonet es compromet a través d'aquest mitjà a no realitzar publicitat enganyosa.

A aquest efectes , per tant no seran considerats com publicitat  enganyosa els errors formals o numèrics que puguin trobar al llarg del contigut de les diferents seccions del web de Can Tonet, produïts com a conseqüència d'un manteniment i/ o actualització incompleta o defectuosa de la informació continguda és aquestes seccions. Can Tonet, con a conseqüència del que disposa aquest apartat, es compromet a corregir-ho tan aviat com tingui coneixement d'aquest errors.

3.2. - Can Tonet es compromet a NO REMETRE COMUNICACIONS COMERCIALS SENSE IDENTIFICAR-LES COM TALS, conforme al que disposa la LLei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de  comerç electrònic.

Carregant...
x
X