Cantonet
  • |
  • (0)Cistella (0)
  • |
  • Català
    Castellano
    Altres Idiomes
Cistella de la compra (0)
Total: 0,00
IVA inclòs
Anar a la cistella
Inici  |  Polítiques  |  Condicions d'Ús

Condicions d'Ús

1. ACCEPTACIÓ DE CONDICIONS

En aquest lloc web Can Tonet posa a disposició dels seus usuaris un conjunt d'informacions, documents, programari i productes així con diversos serveis l'ús està subjecte als termes i condicions continguts en aquest document. El fet d'accedir a aquest lloc implica que accepteu totes y cadascuna d'aquestes condicions d'ús. Can Tonet es reserva el dret de modificar periòdicament aquestes condicions si ho creu convenient. L'ús que feu d'aquest lloc sempre estarà subjecte a les més recents condicions d'ús que estiguin incloses en el mateix lloc en el moment de la seva utilització. L'ús de qualsevol material o serveis que contingui aquest lloc es farà d'acord amb les normesi condicions especifiques de cada material o servei, a més de les normes estan formalment incorporades per referència a les condicions d'ús. L'incompliment de qualsevol de les condicions d'ús implica l'acabament immediat de la seva autorització per utilitzar-lo i l'obligació de destruir qualsevolmaterial que haguera sigut descarregat o imprès des d'aquest lloc.

2. DRETS DE PROPIETAT

Els materials i serveis accesibles en aquest lloc estan protegits per copyright, drets d'autor i propietat, i / o per les normes legals que garanteixen la propietat intel·lectual, de manera que qualsevolús no autoritzat d'aquests materials o serveis pot suposar una violació d'aquestes lleis. Excepte pel que aquí s'indiqui expressament, ni Can Tonet ni els seus proveïdors li garanteis de manera explicita  o implícita cap dret sobre qualsevol patent, copyright, dretds de marqueso informació de negocis confidencial pel que fa als materials o serveis.Excepte quan aquí es permeti formalment, cap part de la informació o documents d'aquest lloc pot ser reproduït per cap mitjà ni cap objectiu sense disposar prèviament d'un permísescrit per part de Can Tonet. Ús de la informació del lloc: excepte que s'indiqui una altre cosa en un lloc diferent d'aquest lloc, es permet veure, descarregar i imprimir els documents i la informació disponible quan realitzi d'acord amb les següents co0ndicionts: els documents i la informació només podran tenir ús personal, de caràcter informatiu, intern i sense propòsit comercial.  Està prohibida la distribució de documents i informació d'aquest lloc. No està permès eliminar el copyright ni cap altre avís sobre la propietat que aquest lloc web, i l'ús d'aquests deixarà de ser accesible inmediatament. Els seus drets li permeten constituir una llicència però no trasnferir el títol. Tots els elements d'aquest lloc web estan protegits per les lleis relatives al dret de propietat i no poden copiar ni plagiar ni en part ni en la seva totalitat.

3. LLEIS I DISPOSICIONS APLICABLES

Aquest lloc web està controlat per les oficines de Can Tonet a Espanya, de manera que pel fet d'accedir-hi, vostè i Can Tonet acorden que tots els assumptes relacionats amb el seu accés i ús d'aquest lloc web siguinregulats per la legislació d'Espanya. Les dues parts accepten que la convenció de Nacions Unides sobre els contractes de venda internacional de mercaderies està expressament exclosa de l'aplicació d'aquetes condicions d'ús. Tota controvèrsia que s'origini a causa d'aquestes condicions d'utilització serà resolta per un tribunal competent a espanya sense perjudici del dret de Can Tonet de presentar una demanda en contra seva davant un tribunal competent en absènsia d'aqueta  clàusula. Can Tonet no discuteix si els continguts del lloc web són apropiats o estan disponibles per el se ús en altres llocs, ni que pugui accedir des de llocs on aquest lloc web des d'aquests llocs ho fan per pròpia iniciativa i només a ells els incumbeix el respecte de les lleis locals.

4. LES MARQUES

Les marques comercials, logotips i marques de servei que figuren en aquest lloc web són propietat dels Can Tonet o de terceres companyies. No està autoritzar a utilitzar les marques sense el previ consentiment per escrit del propietari d'aquestes marques.

Carregant...
x
X