Cantonet
  • |
  • (0)Cistella (0)
  • |
  • Català
    Castellano
    Altres Idiomes
Cistella de la compra (0)
Total: 0,00
IVA inclòs
Anar a la cistella
Inici  |  Polítiques  |  Compra Segura

Compra Segura

ZONA DE SEGURETAT DELS TEUS PAGAMENTS

Quan fas un pagament a través de Can Tonet, tota la informació referent al mateix romandrà segura en tot moment. Durant la transferència, les dades són codificades.

Quan inicies una compra a Can Tonet el teu navegador et mostrarà una finestra d'alerta de seguretat.

Aquesta informació significa que les dades que introdueixis a partir d'aquest moment estan protegits amb un sistema de seguretat. Sabràs que estàs en una pàgina segura perquè apareixerà el símbol en la part superior del navegador.

Per major seguretat, les pantalles on escriuràs les dades de la targeta de crèdit procedeixen directament d'entitats bancàries acreditades que rebran aquestes dades (Bankia). Aquestes passarel·les d'informació són completament segures i estan subjectes a totes les normes de protecció. El sistema d'encriptació SSL que utilitzem confereix total seguretat a la transmissió de dades a través de la xarxa. Les teves dades gaudeixen de total confidencialitat i protecció. Aquesta informació no serà retinguda ni arxivada per Can Tonet

COM PROTEGIM EL TEU PAGAMENT AMB TARGETA DE CRÈDIT A CAN TONET?

Fem servir un dels sistemes de pagament segur més fiables d'Internet: el protocol SSL. Totes les teves dades personals es protegeixen i codifiquen abans d'enviar-les per al seu processament.

QUÈ ÉS SSL?

Els últims avanços en tecnologia de navegadors i servidors han facilitat l'ús de serveis web sense preocupacions relacionades amb el frau electrònic. Un exemple d'això és Secure Sockets Layer (SSL), desenvolupat per Netscape, un protocol de seguretat enviat a la Internet Engineering Task Force (IETF) com a esborrany d'Internet.

Bàsicament, el protocol permet al navegador i al servidor d'una sessió web autenticar entre si i protegir la informació que, posteriorment, fluirà entre ambdós punts. Mitjançant l'ús de tècniques criptogràfiques com la codificació i la signatura digital, el protocol: permet als navegadors i servidors web autenticar-se entre si; permet als propietaris de llocs web controlar l'accés a servidors, directoris, arxius o serveis particulars; permet compartir informació confidencial (com, per exemple, números de targetes de crèdit) entre el navegador i el servidor, mantenint-la inaccessible per a tercers; i permet assegurar que les dades intercanviades pel navegador i el servidor no puguin corrompre, ja sigui de forma accidental o deliberada, sense que això sigui detectat.

Carregant...
x
X