Cistella de la compra (0)
Total: 0,00
IVA inclòs
Anar a la cistella
Inici  |  Sobre Nosaltres  |  Can Tonet, El racó Tintinaire

Can Tonet, El racó Tintinaire

Can Tonet, El racó Tintinaire

La botiga Can Tonet, dedicada al món de Tintín, neix amb l'objectiu de ser referent tintinòleg per els aficionats a les aventures del reporter més famós del segle XX i a l'obra del seu creador George Remi (Hergé).

En aquesta botiga podrem trobar desd del marxandatge oficial de Moulinsart, fins a productes oficials de col·leccionisme que a partir dels anys 30 van ser sorgint en el mercat i que avui  en dia, són objectes cobejats pels seguidors del reporter amb tupé i el seu inseparable Fox Terrier blanc.

Entre les peces més significatives, podrem trobar Meccanos, figures en resina de Pascal Rodier (Fariboles) i de Marie Leblo, figures de plom d'Alexis Poliakof (Pixi), revistes Petit Vingtième, Coeurs Vaillant, revistes Tintín, i una llarga llista d'objectes especials que ben segur faran les delícies de totos els joves de 7 a 77 anys.

És també intenció dels sues implusors i fundadors, l'Enric i la M.Carmen, que aquesta botiga sigui un espai de cultura, proporcionant una zona dedicada a impulsar exposicions de col·leccionistes que ho desitgin, i també la promoció de xerrades, conferències i presentacions de novetats literàries relacionades amb l'obra d'Hergé.

Can Tonet, El racó Tintinaire, 1 Can Tonet, El racó Tintinaire, 2 Can Tonet, El racó Tintinaire, 3 Can Tonet, El racó Tintinaire, 4 Can Tonet, El racó Tintinaire, 5 Can Tonet, El racó Tintinaire, 6 Can Tonet, El racó Tintinaire, 7 Can Tonet, El racó Tintinaire, 8 Can Tonet, El racó Tintinaire, 9 Can Tonet, El racó Tintinaire, 10 Can Tonet, El racó Tintinaire, 11
Carregant...
x
X