Cantonet
  • |
  • (0)Cistella (0)
  • |
  • Català
    Castellano
    Altres Idiomes
Cistella de la compra (0)
Total: 0,00
IVA inclòs
Anar a la cistella
Inici  |  Sobre Nosaltres  |  Notícies  |  Cantonet Galerie presenta nou llibre tintinaire

Notícies

Cantonet Galerie presenta nou llibre tintinaire

Cantonet Galerie presenta nou llibre tintinaire

26.10.2018

Benvolguts clients i amics.


Com segueix sent habitual, des de Cantonet Galerie seguim apostant pels diferents projectes tintinòlegs que ens presenten a nivell particular.


Aquests projectes van des de diferents exposicions com la que tenim en aquest moment exposada a la nostra sala (segells de portades Tintín del tintinaire Ramón Artigues), donació del primer premi del 1er. Concurs de Fotografia tintinaire " Joan Trulls "o altres com el que volem anunciar-vos.


Es tracta ni més ni menys de la presentació d'un nou llibre, escrit per David Baker (Xifort) directiu de les associacions "1001, Associació Catalana de Tintinaires" i de " 1000 Rayos",  titulat "111 PERSONAJES que inspiraron a HERGÉ", el qual hem tingut el plaer de dur a terme conjuntament.


Aquest llibre conté 128 pàgines, de format 15 x 21 cms tancat, amb tripa impresa a 1 + 1 tintes sobre est. mat 115 grms., cobertes impreses en quatricomia plastificades en brillant i editat en castellà.


L'autor del llibre intenta describirnos 111 personatges que van existir a la vida real o imaginativa, acompanyats d'una petita biografia i que van ser inspiració perquè Hergé donés vida a un gran nombre de personatges i arguments desenvolupats dins dels llibres de les aventures de Tintín.

Llibre que mitjançant la descripció dels paràmetres necessaris per trobar aquests personatges, desperta la curiositat  per agafar el llibre en qüestió i buscar la vinyeta o vinyetes on apareixen.


Treball de recerca molt digne desenvolupat per Xifort que ens acosta més a la creació artística que va utilitzar el mestre dibuixant George Pròsper Remí (Hergé) per a la concepció de 111 personatges de les aventures de Tintín.

La presentació tindrà lloc el dia 8 de novembre, a les 7 de la tarda a Cantonet Galerie i els llibres seran signats i dedicats pel mateix autor ¡¡ No hi falteu !!

El seu preu serà de 18,50 €. De venda en exclusivitat per Cantonet Galerie.

Galeria d'imatges
Cantonet Galerie presenta nou llibre tintinaire, 1
Cantonet Galerie presenta nou llibre tintinaire, 2
Cantonet Galerie presenta nou llibre tintinaire, 3
Opinions dels usuaris

Hi han 0 comentaris disponibles.

Carregant...
x
X