Cantonet
 • |
 • (0)Cistella (0)
 • |
 • Català
  Castellano
  Altres Idiomes
Cistella de la compra (0)
Total: 0,00
IVA inclòs
Anar a la cistella
Inici  |  Botiga Online  |  Mètodes Pagament

Mètodes Pagament

TARGETA DE DÈBIT / CRÈDIT

L'import de la comanda es carrega a la teva targeta una vegada la comanda ha sortit ja dels nostres magatzems. Amb aquest sistema l'entitat bancària et carregarà la comanda en la forma i dates que hagis establert amb ella. La transmissió de les dades de la teva targeta des del seu ordinador fins a Can Tonet es realitza de forma encriptada per a la teva total seguretat. Recomanem aquesta forma de pagament perquè no requereix que disposis de l'import de l'enviament quan se't lliura al teu domicili. En cas de comandes per a regal el pagament haurà de realitzar-ho per targeta el client que realitza la comanda.

Els avantatges que ofereix al comprador el sistema de pagament per TPV (Terminal Punt de Venda) són:

El pagament es realitza directament en els servidors del banc. El TPV virtual que rep el nombre de targeta i realitza el cobrament està en els servidors del banc. La nostra aplicació simplement fa una trucada al banc indicant la quantitat a cobrar. Una vegada a la pàgina del banc, el client sempre veu la quantitat que se li va a cobrar abans d'escriure el seu nombre de targeta.

El número de la targeta viatja encriptat i només cap al servidor del banc. El TPV utilitza el sistema d'encriptació SSL. El venedor mai arriba a saber quin és el número de la targeta de crèdit del client ni té cap possibilitat d'emmagatzemar-la per realitzar cobraments posteriors.

Per utilitzar aquest sistema de cobrament, el venedor ha de tenir un compte al banc del TPV que desitgi utilitzar amb les seves dades autèntiques. Això elimina en la pràctica les possibilitats de vendes fraudulentes.

El client pot triar entre diverses targetes de crèdit, depenent de la passarel·la del banc que estigui utilitzant.

TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA O INGRÉS

La transferència pot realitzar-se a través d'aquest compte bancari:

 • Caixabank: 
  Enric Reverté Llorca
  ES31 2100 0810 2602 0082 6039

En realitzar la transferència o l'ingrés no oblidi indicar el mateix nom que hagi especificat en el formulari de comanda, així podrem identificar fàcilment la procedència de l'import.

Els recordem que molts bancs i caixes permeten realitzar transferències bancàries utilitzant Internet (pregunti en la seva sucursal).

Carregant...
x
X